Stip Zuid

Stip Zuid is er voor bewoners van de wijken: Hatertse Hei, Grootstal en Brakkenstein. De Stip zit in wijkcentrum de Schakel
Foto: Wijkcentrum de Schakel
Foto: een medewerker van de Stip geeft uitleg aan een bezoeker van de Stip
https://www.stipnijmegen.nl/wp-content/uploads/sites/4/2019/04/image-2@2x-1.png

Stip Zuid

In een Stip kun je allerlei vragen stellen. Bijvoorbeeld over brieven en formulieren. En over wonen, geld, zorg en opvoeding. Je krijgt er informatie over de wijk. Of we helpen je met je idee. Kom langs als je buurtgenoten wilt helpen. Of loop binnen voor een kopje koffie of een praatje.

Over ons

Beroepskrachten en bewoners werken er samen. Ook organisaties werken mee in de Stip. Zo is hulp dichtbij. Bijvoorbeeld bij juridische, financiële of zorgvragen. Heb je een vraag, een leuk idee of wil je vrijwilliger worden? Neem contact op!

Andere Stips in de buurt
Openingstijden

Let op: deze Stip is van 8 juli t/m 25 augustus gesloten.

Daarna zijn we weer open op:
Maandag 9.30-12.00 uur
Dinsdag 13.30-16.00 uur
Vrijdag 9.30-12.00 uur

Overige info

Veelgestelde vragen

  • Hoe ziet het vrijwilligerswerk bij Stip eruit?
    Bij de Stips zijn verschillende taken voor vrijwilligers. Bij alle taken sta je andere bewoners te woord. Meestal doe je dat op de locatie van de Stip. Bij sommige Stips kan dat ook ergens anders zijn. Als gastheer/vrouw ontvang je mensen. Als info- en advies vrijwilliger geef je antwoord op vragen van bewoners.
  • ik heb een goed idee voor de wijk
    Het is leuk wonen in je buurt, maar er mist iets. Je hebt een leuk idee om mensen samen te brengen, de buurt te verbeteren of iets anders. Maar hoe pak je dat aan?  Kom langs bij de Stip. Of neem contact op met de opbouwwerker bij jou in de buurt. Die helpt je graag je idee voor elkaar krijgen.
  • ik kan een rekening niet betalen
    Heb je een betalingsachterstand? Of wil je gewoon een keer praten over je financiën? Het is goed om problemen voor te zijn want kleine problemen kunnen snel schulden worden. Neem dan contact op met een financiëel expert in de wijk.

'Opeens kreeg ik veel brieven'

- Elmas | Informatie, advies en ontmoeting
Foto van Elmas
Arrow Image Right Big
Arrow Image Right

Samen komen we verder

Wil je ook mensen uit de buurt helpen?