Stip NijmegenDukenburgStip Dukenburg

Stip Dukenburg

Stip Dukenburg is er voor alle bewoners van de wijken: Aldenhof, Lankforst, Malvert, Meijhorst, Staddijk, Tolhuis, Vogelzang, Weezenhof en Zwanenveld. De Stip zit in wijkcentrum Dukenburg
Foto: een medewerker van de Stip geeft uitleg aan een bezoeker van de Stip
https://www.stipnijmegen.nl/wp-content/uploads/sites/4/2019/04/image-2@2x-1.png

Stip Dukenburg

In een Stip kun je allerlei vragen stellen. Bijvoorbeeld over brieven en formulieren. En over wonen, geld, zorg en opvoeding. Je krijgt er informatie over de wijk. Of we helpen je met je idee. Kom langs als je buurtgenoten wilt helpen. Of loop binnen voor een kopje koffie of een praatje.

Over ons

Beroepskrachten en bewoners werken er samen. Ook organisaties werken mee in de Stip. Zo is hulp dichtbij. Bijvoorbeeld bij juridische, financiële of zorgvragen. Heb je een vraag, een leuk idee of wil je vrijwilliger worden? Neem contact op!

 

Andere Stips in de buurt
Openingstijden

Vanaf 8 juli zijn we open op:
Ma t/m vrij van 9:30 tot 12:00 uur
Vrijdag 19 juli zijn we gesloten

Na 25 augustus zijn we ook weer open op:
Di van 13:30 tot 16:00 uur

Meer info:

 

Veelgestelde vragen

  • Hoe ziet het vrijwilligerswerk bij Stip eruit?
    Bij de Stips zijn verschillende taken voor vrijwilligers. Bij alle taken sta je andere bewoners te woord. Meestal doe je dat op de locatie van de Stip. Bij sommige Stips kan dat ook ergens anders zijn. Als gastheer/vrouw ontvang je mensen. Als info- en advies vrijwilliger geef je antwoord op vragen van bewoners.
  • ik heb een goed idee voor de wijk
    Het is leuk wonen in je buurt, maar er mist iets. Je hebt een leuk idee om mensen samen te brengen, de buurt te verbeteren of iets anders. Maar hoe pak je dat aan?  Kom langs bij de Stip. Of neem contact op met de opbouwwerker bij jou in de buurt. Die helpt je graag je idee voor elkaar krijgen.
  • ik kan een rekening niet betalen
    Heb je een betalingsachterstand? Of wil je gewoon een keer praten over je financiën? Het is goed om problemen voor te zijn want kleine problemen kunnen snel schulden worden. Neem dan contact op met een financiëel expert in de wijk.

'Opeens kreeg ik veel brieven'

- Elmas | Informatie, advies en ontmoeting
Foto van Elmas

Andere locaties in Dukenburg

Medewerkers op deze locatie

Arrow Image Right Big
Arrow Image Right

Samen komen we verder

Wil je ook mensen uit de buurt helpen?