skip to Main Content
privacybeleid

Soms verwerkt Stichting Bindkracht10 (uitvoerder van de Stips) persoonsgegevens. Persoonsgegevens zijn alle gegevens die over een persoon gaan. Je kunt hierbij denken aan: naam, adres, geboortedatum, telefoonnummer en e-mailadres. We gebruiken die gegevens om mensen goed van dienst te zijn. Ook hebben we het soms nodig om ons werk efficiënt en effectief uit te voeren. Of we van jou ook dit soort gegevens gebruiken hangt af van je contact met ons.

Wanneer gebruiken we persoonsgegevens?

We krijgen dit soort gegevens bijvoorbeeld als je een formulier invult, een brief of e-mail stuurt, of met ons belt. Ook als je één van de websites van Stichting Bindkracht10 bezoekt, verstrek je ons in sommige gevallen persoonsgegevens. En als we je helpen met vragen geeft je de informatie die nodig is.

Wat doen we met je gegevens?

Wij delen je gegevens niet met derden, tenzij dat noodzakelijk of wettelijk verplicht is. Als het nodig is om je te helpen, vragen we altijd toestemming om gegevens te delen.

We gaan heel zorgvuldig met jouw gegevens om. Ze worden dan ook precies verwerkt en goed beveiligd. Ook bewaren we ze niet langer dan noodzakelijk of wettelijk verplicht is. Je hebt ook het recht je gegevens in te zien, te veranderen of wissen en mee te nemen.

Als je exact wilt weten hoe alles geregeld is, lees dan onze uitgebreide privacyverklaring op de pagina van Bindkracht10.

business-3079910_1280
Klachten

Soms kan het gebeuren dat je niet tevreden bent over de manier waarop je geholpen bent. Of je vindt dat een medewerker of vrijwilliger van de Stips je niet netjes heeft behandeld. Dan kun je een klacht indienen.

Als je een klacht indient wordt er meestal eerst in een gesprek gekeken of een oplossing mogelijk is. Is dat niet het geval of wil je geen gesprek dan kunt je ook gelijk een brief schrijven aan onze onze onafhankelijke klachtencommissie. Je leest er meer over in de klachtenprocedure.

Back To Top